среда, 1. април 2009.

Otvoren hotel "Il Sole" u Beranama


Dugogodišnja ''hotelijerska kriza'' u Beranama okončana je otvaranjem ekskluzivnog hotela ''Il Sole'' (4 zvjezdice), prvog ugostiteljskog objekta značajnijih kapaciteta od kada je propala privatizacija ovdašnjeg hotelsko-turističkog preduzeća i zatvoreni neki najznačajniji i najveći ugostiteljski objekti.
Kapacitet ovog novog beranskog hotela je 56 kreveta u svim vrstama soba, a hotel raspolaže i drugim pratećim sadržajima, neophodnim za ugodan boravak gostiju i kongresni turizam. Moderna biznis sala ima 40 mjesta i u njoj je već organizovano nekoliko naučnih skupova i seminara. Hotel ima i teretanu, saunu, prostoriju za masažu, uslužni servis i zatvoreni parking .Berane je već pet godina bez hotela značajnijih kapaciteta i sva hotelijerska ponuda bila je svedena na dva lijepa ali mala privatna hotela sa po desetak-petnaest kreveta.
Prvi put poslije mnogo godina u Beranama se odmaraju neke sportske ekipe, organizuju seminari i kongresi. Hotel je dobro pozicioniran, jer se nalazi samo 500 metara od centra grada i blizu je svih značajnijih gradskih znamenitosti.

Нема коментара:

Постави коментар